Børnehuset Særslev

Vejruphuse 2

SHSkolen.dk

Skole, børnehave & dagpleje

Personalet på SHSkolen byder velkommen til SHSkolens hjemmeside.

Tilflyttere og familier der overvejer at flytte til området, må meget gerne kontakte skolens kontor, for at få en snak om, hvilke muligheder der er indenfor dagpleje, børnehave og skole i området. Hvis der er et ønske om at se vores fine faciliteter på afdelingerne arrangerer vi gerne en rundvisning.

Lokalforeninger der ønsker at blive mere synlige via SHSkolens hjemmeside kan kontakte skolens kontor og få et punkt eller link under menupunktet "Foreningslivet".

• Tina Friis den 12-09-2017

DR - din dagsorden.

Hvad synes du, vi skal fortælle om dit lokalområde?

Undrer du dig nogle gange over de historier fra Nordfyn, du hører i radioen? Tænker du: Hvorfor skal vi nu høre ham eller hende igen – eller synes du, historierne bliver for rosenrøde eller kulsorte?

Så kom til caféaften med DR P4 Fyn – og sæt dit aftryk.

P4 Fyns morgenvært Ruth Kabel fortæller, hvordan historierne i radioen bliver til. Hvilke valg, der bliver truffet – og hvordan arbejdet foregår. Du får også nogle historier fra den anden side: Borgmester Morten Andersen fortæller, hvordan han arbejder, når han gerne vil have en historie i medierne.

Og så skal vi lege med de gode ideer.

Kom med dine tips til, hvilke historier DR P4 Fyn skal fortælle. Hvilket billede vil du gerne have tegnet af dit liv i kommunen?  Vi udvikler ideerne i fællesskab og derefter sætter P4 Fyn et reporterteam på sagen. I en hel uge vil to reportere tage fat i historierne og sørge for, at de bliver researchet og kommer i radioen på P4 Fyn.

Velkommen ind i maskinrummet.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmeldingen. Send en mail til [email protected], skriv ”Det er din dagsorden, Nordfyn” og fortæl, hvor mange I kommer.

Tid & sted:

Onsdag den 04. oktober klokken 19.00 – 21.00